Over Delta

D (Delta) is de 4e letter van het Griekse alfabet. Het symbool D staat in de wiskunde en economie voor verandering. Delta Belastingadvies wil een stijging in de koopkracht voor zijn klanten tot stand brengen door maximale belastingteruggave. Delta Belastingadvies is gestart door Nikita Nomikos. Als belastingadviseur heeft hij voorgaande jaren verzorgd dat mensen tot duizenden euro’s konden terugvragen en heeft hij het maximale uit de belastingaangifte behaald.

Haal ook het maximale uit uw belastingaangifte!

Naast de ervaring in belastingaangiften over de periode 2003-2022 heeft hij de volgende relevante opleidingen/werkzaamheden gedaan:

Moderne Bedrijfsadministratie (onder ander belastingrecht), 2003

HEAO CE , Hogeschool van Amsterdam, 2006

Opleiding Register Belastingconsulent 2016

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door leden informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening te bieden.
Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

Logo RB

Delta Belastingadvies
Nikita Nomikos RBc
Minckelersstraat 80
1223 LH Hilversum
035-6850016 / 06-20182188
nikita@deltabelastingadvies.nl
Kamer van Koophandel: 50592203